Нешто тражите?

среда, 31. август 2011.

Deux par deux за јесен-зиму 2011/2012 стиже у Les Petits!

Са забавним и живописним смислом за лепо, Deux par deux, бренд из Квебека основан 1982. године, померио је границе дечије гардеробе истичући лепоту шареноликости и блиставости. 
“За нас, деца представљају радост, невиност, слободу и ми морамо да створимо бренд који ће све то репрезентовати”, истакао је један од оснивача, дизајнер Claude Dinjan 1986. године.
Deux par deux тим има задатак да дизајнира и изради одећу најбољег квалитета, декорисану забавним детаљима и порукама, поткрепљену блиставим бојама. Од опреме за бебе до зимских одела, са широким спектром одеће од оне за сваки дан до оне за специјалне прилике. Начињен од ултра удобних, лаганих и природних материјала, Deux par deux крој се савршено уклапа у активни начин живота деце.
Нови Deux par deux модели стижу у бутик Les Petits (Светогорска 43), крајем следеће недеље, односно до 10. септембра, док су прошлогодишњи већ ту и наравно - на снижењу су!


















Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу