Нешто тражите?

петак, 22. новембар 2013.

Kenzo Kids стиже у Les Petits!

Уколико сте љубитељ врхунске моде за децу, онда вам је сигурно добро познат бутик Les Petits, шарена оаза у срцу Београда, место где своју децу можете да обучете у колекције француског Catimini-ја и шпанског Desigual-a, obuću  Кампер и Педипед. 
Лепа вест је да је од следеће у понуди  још један изванредан бренд за малишане - KENZO Kids!

Јединствена гардероба, дизајна који увек изненађује, KENZO Kids  је уметност мешавине расположења и избегавања рутине, са посебним освртом на све оно лепо и необично што нас окружује. Све је у поређењу, истицању различитости и сажимању култура и укуса свих земаља.

Kenzo колекције су позив на путовање у различито и увек на другачији начин. Главна идеја бренда је спајање контраста: светлуцавих детаља уметнутих у сиве или браон тонове, фабричких и руком рађених материјала у пачворк микс, цветних мотива у комбинацији са графичким дизајном.    
Уз Кензо, у бутик почетком следеће недеље стиже и допуна Катимини зимске колекције - пре свега капе, шалови и рукавице - у прави час, пошто хладно време стиже за који дан.
Ново је и да од средине новембра,  у бутику можете пронаћи и сетове и играчке из линије KOBA YAGI. У питању су квалитетне играчке којима се промовише уради сам култура и идеја да је играчка процес, а не готов производ.
Добродошли у Les Petits! 















Pin It Now!

3 коментара:

  1. أفضل الطرق لتنظيف المسابح
    أن تنظيف المسبح لا بد أن يتم عبر عدو مراحل متوالية تضمن لك الحصول على أفضل النتائج في أقل الأوقات ومن هذه الخطوات :

    تفريغ المسبح من المياه بصورة دورية، وعند القيام بعمليات الصيانة أو التنظيف للمسبح لا بد من التخلص من كل المياه الموجودة بداخله.
    التأكد من سلامة الوصلات التي تحمل المياه الداخلة الى المسبح، وكذلك وصلات الصرف بحيث لا تختلط بالمكونات المحيطة به، وتنقل الأضرار إليه.
    التخلص من كافة البقع التي تتواجد على سطح المسبح أو جدرانه وأرضيته بحيث تتعرف على نوعية هذه البقع والسبب في تكونها، وبالتالي تحديد أفضل الوسائل للتعامل السريع معها، ومن هذه البقع ما هو عضوي وينتج عن وجود كائنات حية داخل مياه المسبح مثل: البكتريا، والفطريات، والطحالب، والديدان وفي هذه الحالة يجب التوقف فوراً عن نزول المسبح والبحث عن أفضل طرق التعامل مع هذه الكائنات لأن الأمر سيصبح أكثر خطورة إذا أهملتم التعامل معها.

    شركة إنشاء مسابح بالدمام
    شركة تنظيف مسابح بالدمام
    عزل مسابح

    ОдговориИзбриши
  2. Really a very helpful article thanks for sharing and keep on sharing!

    ОдговориИзбриши

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу