Странице

понедељак, 28. фебруар 2011.

ШЛИЦић


ШЛИЦ представља аутентични српски заштићен бренд/шоп који се бави продајом, производњом и дистрибуцијом дизајниране, уникатне одеће, обуће, накита и асесоара. Специфичност бренда, поред тога што је сваки комад уникатан, је и та да је апсолутно све дизајнирано и направљено у Србији.
Идеја је настала још давне 2004.године – са првим шопом у Палмотићевој 23, а 2008.године ШЛИЦ добија још једно продајно место – у срцу града – у тржном центру Миленијум, у Кнез Михаиловој улици.
ШЛИЦић је мини колекција ШЛИЦА намењена најмлађима, а дизајнер ових уникатних модела је Катарине Вуковић:



субота, 26. фебруар 2011.

Право из дечје маште


У паузама прављења рекламних кампања за компаније као што су L’Oréal, Procter & Gamble и Dove, чувена Аргентинка Геби Хербштајн направила је и серију изузетно маштовитих фотографија за календар који промовише заштиту животне средине и указује на важност рециклирања.

Нова Extreme Intimo колекција стигла je у радње


Ове сезоне Extremo Intimo излази са моделима који ће вам помоћи да останете слатке и насмејане до краја лета. Шарени, лепршави и нежни, модели са сочним трешњама на врховима укусних колачића стопиће се са вашим слатким сновима.



За дечаке и мушкарце ова сезона биће гласна, бучна и пуна екстремних активности али добро скројена и удобна као и увек.


За веселу атмосферу одговорни су модели са шаљивим цртежима симпатичних кравица и духовитим порукама које ће вас оборити с ногу. Изразито освежавајући модели интензивних боја, цветних дезена и веома удобне форме, прави су избор за миришљаво пролеће и дуго топло лето.



 

Cars 2 стиже на лето

 


















Премијера другог наставка цртаног филма "Аутомобили" најављена је за ово лето. "Cars 2" говори о трци звезда најбољих пријатеља Муње Мек Квина и Матера, који се у међународној авантури тркају против најбржих аутомобила на свету.


петак, 25. фебруар 2011.

100 најбољих играчака икада

Амерички Тајм магазин саставио је листу 100 најбољих играчака свих времена. Јо-јо, Барбика, фризби, рубикова коцка,  пластелин... Погледајте и сами њихов избор и подсетите се свих оних драгих и заборављних играчака уз које су одрастале претходне генерације.


четвртак, 24. фебруар 2011.

Хаљине каквих нема у продавници

Etsy је сајт базиран на онлајн продаји ручно рађених предмета - моде, кућног декора, накита, уметничких дела, играчака... Настао 2005. године, овај сајт постао је у међувремену и место настајања нових модних трендова. Ево какве хаљине за девојчице дизајнери са Etsy-ja предлажу за долазећу сезону: