Нешто тражите?

петак, 10. август 2012.

Креативни центар предлаже за распуст: Креативне бојанке

Четири креативне бојанке Фионе Вот предстаљају праву ризницу активности за клинце на распусту.
Одлично су решење за децу која траже занимацију код куће, али је исто тако сјајна идеја понети их на летовање.


ЦРТАЊЕ, ШАРАЊЕ И БОЈЕЊЕ 1 и 2 су креативне књиге које врве од невероватних сцена за доцртавање, бојење и шарање у недоглед! У њима ћете наћи сјајан избор активности – од занимљивих и сложених слика за бојење до започетих сцена које се могу доцртавати тако да испуне читаву страницу.
Књиге подстичу маштовитост код деце, развијају креативност, моћ опажања и графомоторичке способности. Пуне су подстицајних задатака који представљају одличан увод у ликовно образовање. 



ПРОНАЂИ И ОБОЈ 1 и 2 су неодољиве књиге са изванредним илустрацијама које вас просто маме да их обојите. На свакој страни налази се низ једноставних и мало мање једноставних цртежа које треба обојити, а неке нацртане предмете и бића треба прво пронаћи, па обојити.
У овим креативним бојанкама налази се мноштво подстицајних задатака који код деце развијају моћ запажања, концентрацију и интелигенцију.



Едиција: Креативне бојанке
Написала: Фиона Вот
Илустровале Стела Багот, Ерика Харисон и Кејти Ловел
С енглеског превео Дејан Беговић 



Поред редовног попуста од 20%, који добијате приликом наручивања књига преко сајта Креативног центра, можете остварити и бонус попуст од 10% за наруџбине током следећих 99 дана од последње наруџбине!

Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу