Нешто тражите?

четвртак, 12. мај 2011.

Поведите децу на "Малог Принца" - поклањамо улазнице!

У данашњем свету, од виталне је важности разговарати са децом о правим вредностима као што су љубав, одговорност, пријатељство, машта. То је оно о чему говори књига "Мали принц", један од најлепших бисера светске књижевности. Многи је (с правом) сврставају у модерне бајке за децу, али због изузетне филозофско - поетске вредности, која прелази оквире бајке, могла би се сврстати и у мудроносне књиге за одрасле.


Иако је написана у време Другог светског рата, највећег страдања и разарања у људској историји, ова књига слави постојање света и живота у њему.

Елегична прича о љубави Малог Принца према његовој малој планети Б 612 и једној јединој ружи на њој, сасвим јединственој за њега, велика је опомена целом свету. Мали Принц је, живећи у пустињи, научио од лисице највећу мудрост да су љубав, нежност, пријатељство, мир и толеранција највреднији у животу.

Детињарије и Мало позориште "Душко Радовић" поклањају читаоцима 3x2 карте за "Малог принца", за суботу, 14. мај у 17 сати.
Да би учествовали, на зиду Фејсбук стране Детињарија оставите коментар, а ми ћемо затим одабрати победнике и објаснити им како да преузму карте. Срећно!
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу