Нешто тражите?

среда, 5. октобар 2011.

Нема више ловљења погледа

Досадило вам је да се довијате како да задржите пажњу детета док "окинете" фото-апаратом? Зашто не би апарат то чинио уместо вас? Компанија Самсунг Електроникс развила је креативно решење помоћу ког можете избећи да ваша деца имају одсутан поглед на фотографијама - читаву палету анимација на Самсунговим компактним камерама, тачније на јединственом моделу 2View. Анимације могу се приказивати на предњем екрану камере док сликате бебе или малу децу како бисте им окупирали пажњу и били сигурни у то да ће сви они посебни тренуци са летовања бити сачувани. 2View серија је иначе представљен још 2009. године, а сада је добила и нове моделе (ST700, PL170 и PL120) и уз њих нове могућности.

Модел ST700 може да се похвали са осам забавних и веселих анимација за децу које обухватају занимљиве цртане филмове који ће засигурно држати пажњу детету док га сликате, а можете да снимите сопствени филм у трајању од 30 секунди и пуштате га на предњем ЛЦД екрану. Уместо снимака, на предњем екрану камере можете да користите и своје фотографије у слајд-шоу формату, чиме такође можете да заокупите дечју пажњу, или да их насмејете.
Pin It Now!

1 коментар:

  1. Can i order this camera online?
    Because i have no access to the shop to buy this camera. Provide me the proper guideline.

    ОдговориИзбриши

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу