Нешто тражите?

субота, 12. новембар 2011.

"Плава птица" је полетела!


„Плава птица“ је нова емисија која је намењена свима онима који ће је радо гледати. :) Али и свима онима који ће је тек заволети, јер ће за то имати времена, с обзиром да ће се „Плава птица“ емитовати сваке, али сваке суботе у 12:30ч на првом каналу РТС-а.
Овај интерактивни магазин по концепту Тимотија Бајфорда, покушаће да настави традицију некадашњег дечјег програма.

Дакле, спремите се, јерррррр... полећемо са Плавом птицом и слећемо где нам се свиди: мало ћемо слетети до телевизијског студија, где је један тршави Осман и једна фина Јелена. Уз све дужно поштовање, највећа фаца од свих је Шмуци, једно господин-куче са белом крагном - у улози водитеља. :) Међутим, ако нам се прохте, са Плавом птицом слетећемо на тениске терене, димњак, хиподром, позориште, у трамвај, на облаке, у базен, у свет диносауруса и ко зна где све Никола и Бојан могу да нас одведу; поприлично су непредвидиви и шашави, радознали авантуристи.

Е, пазите сад добро... Као што већ и сами знате (знамо да знате, шапнула нам је Плава птица) ова емисија има свој сајт, на који сви ви можете да шаљете своје коментаре, фотографије, музику коју компонујете или неки видео-клип за који сматрате да је хит, супер, лол или нешто слично. :)   Лет лет!
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу