Нешто тражите?

среда, 14. март 2012.

Lollipop играоница

Lollipop дечија играоница је луксузно опремљен простор на једном нивоу, површине 300м2 који се налази у Београду, у улици Господара Вучића 176 и намењен је деци узраста до 8 година. Амбијент је капацитета 60 одраслих особа и 35 деце.

Иновативни и необични елементи за играње као што су водени кревет, рингишпил, тобогани, зидне пењалице, лавиринт са низом препрека, трамболина, љуљашке, точак који се окреће чине ову играоницу јединственом. Неколико справа у играоници намењено је мањој деци до 3 године. То су водени кревет, лилихип који се окреће, огромни базен са лоптицама, позорница са играчкама. Поседује и праву позорницу која се користи за време позоришних и луткарских представа а ван тога је простор за игру малишана.

Постоји и део са видео играма на најновијим играчким конзолама Microsof XBOX360 са Kinect камером која снима све покрете и пружа невиђену забаву.

Све додатне информације можете добити позивом на телефон 063 370173. посетом званичног сајта Lollipop или путем и-мејла natalija@lollipop.rs. 










Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу