Нешто тражите?

понедељак, 23. април 2012.

Бесплатне едукативне радионице за труднице

Трећи београдски форум о здравој трудноћи ФИТ И ЗДРАВА МАМА одржаваће се у четвртак 26. априла 2012. у конференцијској сали хотела ЗИРА од 18-21h.
Организован je у виду бесплатих едукативних радионица за труднице, а на тему КАКО СПРЕМНО ДОЧЕКАТИ БЕБУ, у оквиру којих ће предавачи говорити о психофизичкој припреми за порођај, исхрани током трудноће, нези бебе, припреми родитеља за сусрет са бебом, дојењу и исхрани бебе, а психолошка радионица ће се бавити припремом оба родитеља за сусрет са бебом. Организатори су се потрудили да овога пута све радионице прилагоде и очевима како би оба родитеља могла да поделе поуздане информације. Међу предавачима ће бити:

Душица Дишић - бабица, сертификовани едукатор психофизичке припреме и пренатал пилатеса и јоге

Прим. др Александра Младеновић - специјалиста гинекологије и акушерства

Др Јасна Ђоровић - специјалиста педијатрије

Миа Попић - психолог

Прим. др Бранка Константиновић Бировљев – специјалиста исхране

Др Славица Симић – испред пројекта Банка хуманог млека.

У паузи између радионица планирана је модна ревија на којој ће бити представљена колекција одеће за труднице Маје Магазин; учеснице ће се упознати и са новом колекцијом Chicco беби програма, као и са марамама за ношење беба Хаг-баг.

Паралелно са радионицама, скупљаће се донације у виду беби одеће, пелена и опреме, које ће затим бити прослеђене београдским породилиштима. Током прошлог издања Форума „Фит и здрава мама“ у новембру 2011. године, започета је хуманитарна акцију и прикупљено је 20 пакета одеће и 30 комада играчака и беби опреме, што је предато градоначелнику града Бора 8. децембра 2011., града општине која има највише незапослених лица на територији Србије.

Намера организатора је да се овога пута прикупљена опрема донира београдским породилиштима, а ритам одржавања Форума - двапут годишње - прерашће у сталну градску активност у борби за подизање наталитета.
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу