Нешто тражите?

четвртак, 14. јун 2012.

Мадагаскар 3 коначно стигао - Cineplexx вам поклања улазнице!

Премијера дуго очекиваног, трећег наставка филма "Мадагаскар" одржана је у суботу, 9. јуна уз велико интересовање биоскопске публике.
У трећем наставку популарног филмског серијала лав Алекс (Бен Стилер/Иван Јевтовић), зебра Марти (Крис Рок/Дубравко Јовановић), нилски коњ Глорија (Џејда Пинкет Смит/Катарина Жутић) и жирафа Мелман (Дејвид Швимер/Небојша Миловановић) одлучни су у намери да се врате у зоолошки врт у Централ парку у Њујорку.

По повратку из Африке, скренули су с пута, али су изронили у Европи, где су се дали у потеру за пингвинима и шимпанзама који су успели да обију банку казина у Монте Карлу.

Убрзо ће животиње открити непопустљива француска полицајка Шантел Дубоа (Франсис Мекдорманд/Душица Новаковић) која не воли да јој животиње из зоо-врта јурцају по граду, а уједно је узбуђује и идеја да ће уловити свог првог лава.

Животиње ће наћи савршену маску у виду путујућег циркуса који ће одлучити да потпуно измене. Откриће неколико нових талената и покушаће да стигну до Њујорка у једном комаду.

Филм је на редовном репертоару биоскопа од 14. јуна, у титлованој и синхронизованој верзији.
Cineplexx Delta City и Детињарије поклањају Београђанима 2x2 улазнице за "Мадагаскар 3: најтраженији у Европи 3Д" за уторак 19.јун у 14:40h.
Како да учествујете? Пошаљите и-мејл на detinjarije@gmail.com са насловом "Мадагаскар 3"и обавезно наведите своје име и презиме, а ми ћемо вас обавестити ако сте добили улазнице и објаснити како да их преузмете.  Срећно!  
Pin It Now!

2 коментара:

  1. Анониман14. јун 2012. 14:38

    nikolinaristanovic@yahoo.com valjda cemo i mi nekad dobiti poklon :/ ♥

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Пошаљите и-мејл на detinjarije@gmail.com са насловом "Мадагаскар 3"и обавезно наведите своје име и презиме, а ми ћемо вас обавестити ако сте добили улазнице и објаснити како да их преузмете. Срећно!

      Избриши

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу