Нешто тражите?

понедељак, 30. јул 2012.

Вишенаменски јастук за труднице, маме и бебе

Представљамо вам једноставно решење за безброј свакодневних проблема са којима се сусрећу мајке, будуће мајке и особе са боловима у врату и леђема.
Вишенаменски јастук намењен је пре свега трудницама, мамама и бебама за спавање, седење, храњење, одмарање а и осталима за спавање, седење, читање..
Израђен je од две памучне поставе (спољашња се скида), пуњен je гранулама стиропора, a дужинa je приближно 1,5 метар.

 








“Спас” у трудноћи...

Током трудноће тело жене се мења и све је теже наћи удобан положај за свакодневне активности. Овај јастук омогућава удобност јер пружа потпору кичми код лежања на леђима, па га можете користити и за читање књига, писање, гледање ТВ-а, коришћење рачунара - без оптерећења кичме.
Све труднице маштају о тренутку када ће опет моћи удобно да спавају на боку, а овај јастук им то може омогућити и у поодмаклој трудноћи! Једноставно га загрлите и мирно и удобно спавајте, јер ће се својим обликом и мекоћом прилагодити вашем телу и растеретити карлицу и стомак.


...“помоћник” дојиљама,

Јастук је савршено решење за породиље којима дојење на каучу или кревету није довољно удобно, а које нису у могућности да у свом стану уреде посебни „кутак за дојење“. Он пружа ослонац бебиној главици, тако да дојиља не мора да је придржава, већ може да се опусти у положају који њој одговара.

Због тога што спречава погнути положај при дојењу и храњењу, леђа дојиље трпе мање оптерећења. Такође, и очеви који хране своју бебу на флашицу могу уживати у предностима коришћења овог јастука.




...пријатељ бебама,

Бебама које уче да седе овај јастук пружа чврст ослонац, тако да родитељи неће морати стално да их придижу у седећи положај помажући се разним јастучићима. Удобно ушушкана у овај велики јастук, беба може без ометања да се заигра са звечкама и играчкама које сте поставили испред ње, а када се умори – и да заспи у сигурном и меканом окружењу.

Беби која пузи овај јастук може бити забавна и безбедна играчка која подстиче кретање, изазивајући је да се усправи и попне.

Старија деца могу пронаћи много употреба овом јастуку – за гледање телевизије, читање, играње...
 


...користан и свима осталима!

Многи одрасли воле да спавају у “загрљају” овог јастука, у полу-ембрионалном положају, који умањује тегобе као што су бол у врату, кичми и леђима.

Осим својих основних употреба, овај заиста "вишенаменски" јастук може да послужи и као “подметач“ за књигу или лаптоп, за читање, писање, учење, и као потпора испод главе кад се гледа телевизија. Ви ћете му сигурно пронаћи још неку намену!


За сва питања и наруџбине обратите се студију Лења врећа на email: lenjavreca@hotmail.com и на телефон 064/2937556. Све остале информације потражите на сајту или Фејсбук страни Лења врећа



Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу