Нешто тражите?

четвртак, 2. август 2012.

Направите моделе од папира - животиње и диносауруси!




Још једна забавна активност за децу долази нам из издавачке куће Моно и Мањана.
Склапање модела од папира сјајан је начин да се током летњег распуста упосле дечји прсти, а резултат њиховог рада - папирне фигурице животиња и диносауруса - инспирисаће их на сате и сате маштовите игре:

Модели од папира - младунци домаћих животиња
 
Направите своју младунчад од папирних модела младунаца домаћих животиња. Саставите маче, обликујте штене и направите јагње! Саставите их исецањем, пресавијањем и лепљењем модела, пратећи упутства корак по корак и врло брзо ће ваше мале животиње бити спремне за играње!











Модели од папира - диносаури

Направите своје диносауре од папирних модела диносаура. Направите бебу диносаура, обликујте стегосаура и израдите тираносаура! Саставите их исецањем, пресавијањем и лепљењем модела, пратећи упутства корак по корак и врло брзо ће ваши диносаури бити спремни за играње! 
Направите своју животињску фарму од папирних модела животињске фарме.Креирајте краву, направите прасе и саставите патку! Саставите их исецањем, пресавијањем и лепљењем модела, пратећи упутства корак по корак и врло брзо ће ваша животињска фарма бити спремна за играње!
Направите своје дивље животиње од папирних модела дивљих животиња. Израдите лава, саставите слона и направите панду! Саставите их исецањем, пресавијањем и лепљењем модела, пратећи упутства корак по корак и врло брзо ће ваше дивље животиње бити спремне за играње!









Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу