Нешто тражите?

понедељак, 27. август 2012.

Наставак анимираног филма "Падаће ћуфте"

У припреми је наставак популарног анимираног филма из 2009. "Падаће ћуфте".
Први део филма је настао по угледу на дечију књигу из 1978. године коју је написала Џуди Барет и остварио је зараду од 243 милиона долара, а као и у претходном филму, главним ликовима гласове ће да позајме Бил Хедер, Ана Фарис, Џејмс Кан, Енди Семберг, Нил Патрик Харис и Бенџамин Брет.

У наставку филма "Падаће ћуфте", проналазач Флинт Локвуд коначно добија признање за своје генијалне изуме, када га његов идол Честер В позове да се прикључи компанији "LiveCorp", у којој најбољи светски умови стварају машине за унапређење човечанства. Честерова десна рука и један од његових најбољих изума, је Барб, напредна мајмуница са људским мозгом, која је истовремено злобна, манипулативна и воли да се шминка.

Флинтов највећи сан је био да постане славни проналазач, али све се мења када схвати да његова машина која претвара воду у храну сада ствара мутанте животиња и хране. Док се судбина човечанства налази у њиховим рукама, Флинт и његови пријатељи морају да крену у опасно укусну мисију против ових звери како би поново спасили свет!

Наставак филма "Падаће ћуфте" појавиће се у биоскопима у априлу 2014. године, саопштио је дистрибутер "Tuck". (Mondo)

Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу