Нешто тражите?

среда, 3. октобар 2012.

Дечија кретивна радионица о органској исхрани

У недељу, 10. октобра од 10h - 12h, Supermarket Concept Store и True Organic! продавница у сарадњи са центром за едукацију, спорт и уметност у радном детињству Жан Жак, организују креативну радионицу за децу са идејом да се малишани на интересантан начин упознају са предностима органске исхране.

Радионица ће се одржати у Вишњићевој 10, у зеленом кутку Супермаркет концепт радње - True Organic корнеру, уз будно око васпитача из вртића Жан Жак.
Малишане које се пријаве да учествују у радионици ће чекати 3 креативна "пункта".
1. "Умешне ручице" на ком ће млађа деца имати прилику да од пластелина кућне израде извајају најразличитије воћкице и поврћкице, као и да од правог воћа и поврћа направе њихове омиљене животињице.

2. "С љубављу и осмехом направљени колачићи" на ком ће деца предшколског узраста моћи ће да се опробају у кулинарским вештинама. Главни састојци колачића биће нам љубав, искрен осмех и органски производи. На око лепи а здрави и укусни.

3. "Real & fake воће и поврће" на овом пункту најстарија деца ће нам помоћи да на интересантан и креативан начин разврстамо воће и поврће са картица у две, за то, посебно намењене корпе, али ћемо им и с правом доделити улогу дегустатора који ће пресудити о пунијим укусима органског воћа и поврћа наспрам прсканог, ‘’пластичног’’.

На најмлађима свет остаје и ако њима успемо да пренесемо идеје како да се здраво хране и како да воде рачуна о нашој једној јединој мајчици земљици онда се можемо радовати и надати да нам долази светлија будућност.
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу