Нешто тражите?

уторак, 27. новембар 2012.

У ДКЦ-у у четвртак 90 година од рођења Душка Радовића

У Дечјем културном центру Београда (Таковска 8) у четвртак, 29. новембра, у 13 часова музичко-сценским програмом обележиће се 90 година од рођења Душка Радовића, који представља и свечану завршницу јубилеја – 60 година Дечјег културног центра Београда.

У програму учествују чланови драмске секције основних школа „Лаза Костић”, „Краљ Александар I”, „Иво Андрић” и „Вељко Дугошевић”, чланови литерарне секције школа „Дринка Павловић”, „Старина Новак” и „Владислав Рибникар”, као и рецитаторска секција Основне школе „Бранко Ћопић”. Поред ученика београдских основних школа, јубилеј ће обележити и Хор ДКЦБ, победнички хор Фестивала дечијих хорова – ФЕДЕХО – „Ватрослав Лисински”, затим победник Фестивала дечјег музичког стваралаштва, Балет ДКЦБ-а и изложба карикатура и цртежа са ликом Душка Радовића, аутора Милете Миће Милорадовића и чланова Радионице стрипа и карикатуре ДКЦБ-а.

Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу