Нешто тражите?

уторак, 25. децембар 2012.

Новогодишњи програм "Како се слуша концерт"

У суботу 29. децембра у 11 и 12 сати, одржаће се новогодишње издање образовног програма Центра за музику Коларчеве задужбине "Мала школа бонтона – Како се слуша концерт“.  
Овај програм намењен је деци предшколског и школског узраста, али и осталим заинтересованима.

Водитељ/модератор, Милош Миловановић, дочекује децу испред Коларца и уводи их у холове, гардеробе, упознаје их са “правилима понашања” у концертној дворани, али их изводи и на сцену, где је у току припрема генералне пробе, упознаје их са инструментима на сцени, а потом заједно са њима прати концерт који је специјално припремљен за ту прилику. Улаз је слободан.

Циљ пројекта је да код најмлађих суграђана развије културу слушања и посећивања концерата без обзира на њихово музичко образовање, с обзиром да се навика праћења музике у живом извођењу стиче и развија у најранијој младости, а касније постаје важан сегмент у формирању личности.
 
Овом приликом, биће представљено и штампано издање "Водич кроз Коларац - мали квиз Како се слуша концерт" као и компакт диска квартета "СЕНСАРТИКА".
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу