Нешто тражите?

уторак, 19. фебруар 2013.

Аудиција за бесплатан програм "Постани МТВ звезда"!

Тим младих Србије позива вас да им се придружите током аудиције за младе таленте. Тражи се 15 дечака и девојчица, узраста од 10 до 12 година, који желе да усаврше своје плесне и певачке таленте, уз истовремено учење енглеског језика на забаван начин. Радионице ће водити признати певачи, плесачи и професори енглеског језика и часови ће се одржавати сваке суботе. 
 
Целокупан програм усавршавања је бесплатан.

За учешће на аудицији, деца су у обавези да спреме наступ (певачку интерпретацију или плесну тачку) уз одабрану нумеру и да је изведу пред комисијом, у саставу: Слађана Михаиловић (вишеструка вицешампионка Србије у хоп-хопу и брејкденсу), Милан Буги Трифуновић (вишеструки вицешампион Србије у брејкденсу), Грегор Жупанц (филмски редитељ), Тамара Којић (професорка певања) и Предраг Калуђеровић (оснивач Тима младих Србије). 15 најбољих малишана биће одабрано за похађање часова. Током 15 недеља, са децом ће радити истакнути уметници и педагози, а тачка коју група малишана, заједно са менторима, спреми биће извођена на различитим телевизијским и другим манифестацијама.
 
Пријавни формулар потребно је преузети на Фејсбук страници Удружења (Тим младих Србије) и попуњен послати на и-мејл адресу: timmladihsrbije@gmail.com. За све додатне информације, заинтересовани кандидати могу да се обрате и путем телефона, на број: 063/321 833.
 
Своје присуство потврдите на број телефона 063/321 833 или путем и-мејла timmladihsrbije@gmail.com.
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу