Нешто тражите?

четвртак, 14. фебруар 2013.

Поведите децу на "Малог Принца" - поклањамо улазнице!


У данашњем свету, од виталне је важности разговарати са децом о правим вредностима као што су љубав, одговорност, пријатељство, машта. То је оно о чему говори књига "Мали принц", један од најлепших бисера светске књижевности.
Многи је (с правом) сврставају у модерне бајке за децу, али због изузетне филозофско - поетске вредности, која прелази оквире бајке, могла би се сврстати и у мудроносне књиге за одрасле.

Иако је написана у време Другог светског рата, највећег страдања и разарања у људској историји, ова књига слави постојање света и живота у њему.

Елегична прича о љубави Малог Принца према његовој малој планети Б 612 и једној јединој ружи на њој, сасвим јединственој за њега, велика је опомена целом свету. Мали Принц је, живећи у пустињи, научио од лисице највећу мудрост да су љубав, нежност, пријатељство, мир и толеранција највреднији у животу.

Детињарије и Мало позориште "Душко Радовић" поклањају читаоцима 3x2 карте за "Малог принца", за недељу, 17. фебруар у 12 сати.
 
Пошаљите и-мејл на detinjarije@gmail.com и обавезно наведите своје име и презиме, а ми ћемо вас обавестити ако сте добили улазнице и објаснити како да их преузмете.  Срећно!
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу