Нешто тражите?

петак, 22. фебруар 2013.

Идеална играчка за забавно учење физике - Ротобил

Да би обрадовала и заинтересовала дете, играчка не мора само да буде забавна, већ може и подстицати развој одређених знања и вештина. Управо такве играчке већ више од две деценије израђује занатска радионица Коцкица из Суботице.
Пошто је Коцкица занатска радионица, производња је малосеријска. Играчке се израђују од квалитетног дрвета, а код финализације води се рачуна о томе да сви производи буду тако обрађени да немају оштре ивице и да нису опасни за децу. Фарбање се врши ручно еколошким бојама које поседују сертификат (атест) ИСО 14001. 
 
Играчка која ће за ваше дете представљати право освежење у мору модерних, индустријски произведених играчака, јесте Ротобил. У основи ове играчке је једноставна замисао, да дете сагради конструкцију низ коју ће моћи да пушта кликаре да се котрљају.
Ротобил се састоји од коцки различитих боја и димензија које дете користи како би стазе за кликере поставило на различите висине. Стазе за кликере су неутралне боје, са благим нагибом, улазним и излазним отвором. Приликом склапања, оне се надовезују једна на другу тако да кликер са једне стазе пада на другу, идући ка завршном елементу где се зауставља.
 
Ротобил је идеална дечија игра за манипулацију и експериментисање приликом којег ће деца, тражећи и увиђајући односе међу коцкицама, развијати своје интелектуалне и мануелне способности градећи и играјући се. Играчка захтева већу концентрацију јер куглице само онда силазе без прекида када деца пазе код спајања коцака и завршних елемената игре. 
 
Такође, ово је иделна играчка за учење о гравитацији, брзини, инерцији и другим физичким појавама.
 
Од делова ротобила може се градити више врста путева.
 
Играчке из Коцкице можете наручити преко сајта, Фејсбук профила или на телефоне 024 576-957  и  064 14 33 926.




Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу