Нешто тражите?

уторак, 16. април 2013.

У суботу Супернатурал фестивал - погледајте програм за децу:

У недељу, 21. априла 2013. седми по реду Супернатурал фестивал ће се одржати у Супернатурал парку на Ади Хуји од 12-20 часова. Богат програм ће фановима Супернатурал фестивала поред добре забаве пружити и квалитетан еколошки и едукативни програм. 
Носиоци позитивне и веселе атмосфере који отварају овогодишњи, седми по реду Супернатурал фестивал 21. априла, као и претходних година, су хероји детињства генерација, Миња Субота, Добрица Ерић и Хор Чаролија са својим чаробњацима који изводе ауторске композиције најквалитетнијх композитора поп и рок музике.

Ове године Хор Чаролија ће на Супернатуралу премијерно извести песме са свог новог албума ‘Еколошка башта’ који ће објавити Завод за уџбенике. ‘Еколошка башта’ је прва еколошка песмарица за децу са ЦД-ом реализована уз подршку Секретаријата за животну средину.

Осим музичког програма постоје и еколошке едукативне активности за децу, како би најмлађе упознали са вредностима очувања животне средине:

- Зелена учионица - место где ће бити организована креативна радионица “Мјузиклажа“, на којој ће деца правити музичке инструменте од рециклираног материјала. Радионицу ће водити Јасна Јовићевић, аутор овог едукативног пројекта.
 
- Пластеник – у сарадњи са Београдским фестивалом цвећа у пластенику ће бити изложба цвећа и радионица хортикултуре где ће деца имати прилику да саде зачинско и лековито биље.

- Дечије игралиште – место где се најмлађи могу забавити са својим родитељима на необичним клацкалицама и заиграти у песку.

Фестивал почиње у 12 часова дечијим програмом који ће трајати до 14 часова.
За родитеље са децом улаз је бесплатан током трајања комплетног фестивала.
Сви посетиоци који ове године понесу гардеробу која им више није потребна, моћи ће на фестивал да уђу бесплатно. Поред еколошког, ове године, фестивал има и хуманитарни карактер будући да ће сва прикупљена гардероба бити донирана Црвеном крсту Београда. За све који одлуче да не рециклирају, на капијама фестивала улазница ће износити 400 динара.
Седми по реду Супернатурал фестивал биће одржан 21. априла у Супернатурал парку на Ади Хуји у Београду. Фестивал Супернатурал настао је 2007. године са циљем да се обележи светски Дан планете Земље и подигне свест грађана о битним еколошким питањима.

За све додатне информације посетите www.supernatural.rs и www.facebook.com/supernaturalfestival.
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу