Нешто тражите?

среда, 19. јун 2013.

Дечја Република Змаја и Чаја за прешколце и млађе основце

Док су школарци једва дочекали почетак летњег распуста, родитељи деце млађег школског узраста вероватно стрепе ако нису смислили где ће збринути своје малишане док су они на послу.

Центар за развој дечјих интересовања Повратак природи нуди вам решење и зове се Дечја Република Змаја и Чаја.

Од 10. јуна до 30. августа, у Земун, у Призренску 27, досељава се Далеки исток. Деца ће кроз свакодневне креативне радионице у аутентичном амбијенту Далеког истока сазнавати и проживљавати културу, уметност, језик, традицију, спорт Кине и Јапана. Све активности су у потпуности прилагођене свим узрасним категоријама деце до 12 година.

Програм је целодневни, траје од 7 до 18 часова и одвија се сваког радног дана од 1. јула до 1. септембра. У току дана деца имају доручак, ужину, ручак, ужину, целодневни креативан садржај и сав материјал који ће користити на креативним радионицама у сигурном и подстицајном амбијенту Далеког истока у сред Земуна. Са децом ће радити стручњаци из области педагошких наука, јапанолози, синолози, мајстори каратеа, кунг фуа, филозофи, драмски уметници, ликовни уметници, гости из Кине и Јапана.

Док други чувају децу, ми им помажемо да сазревају.
Дневна цена је 1.000 динара по детету. За плаћених 9 дана унапред, 10 дан је бесплатан.
Плаћени дани се могу искористити било кад у току јула и августа.

 










Pin It Now!

1 коментар:

  1. Pozivamo svu decu od 6 do 12 godina starosti da nam šalju crteže sa predlogom grba Dečje Republike Zmaja i Čaja. U ponedeljak, 1. jula, Narodna skupština Dečje Republike Zmaja i Čaja, koju čine svi državljani Republike, glasanjem će usvojiti grb. Svi crteži će biti objavljeni, a autor pobedničkog će dobiti pet besplatnih dana u Dečjoj Republici Zmaja i Čaja.

    Sve slikarske tehnike dolaze u obzir.

    Adresa na koju ćete slati svoje radove je: Prizrenska 27, 11080 Zemun.

    ОдговориИзбриши

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу