Нешто тражите?

четвртак, 15. август 2013.

Водимо вас на Штрумпфове 2 3Д!

Други део филмске авантуре “Штрумпфови” од 1. августа приказује се у свим домаћим биоскопима, а Детињарије и Tuck вам поклањају карте за узбудљиву филмску авантуру у 3Д технологији.
У мору великих зелених ванземаљаца који су ове године харали биоскопима, велико платно спремају се да освоје и омиљени мали, плави јунаци – Штрумпфови.

Нови анимирани филм доноси заправо копије Штрумпфова, такозване Кварниће, које је креирао зли Гаргамел. Он се нада да ће му Кварнићи помоћи у његовим смицалицама. Али кад открије да му само прави плави јунаци могу дати оно што он жели и да само Штрумпфетина тајна чаролија може претворити Кварниће у Штрумпфове, Гаргамел киднапује Штрумпфету и одводи је у Париз, где га милиони обожавалаца дочекују као највећег чаробњака.

Сада све зависи од Великог Штрумпфа, Трапе и остатка екипе, који се поново враћају у наш свет и удружују се са људским пријатељима, Патриком и Грејс.

Да ли ће Штрумпфета, која се увек осећала другачијом од остатка плаве екипе, наћи нову везу са Кварнићима или ће је Штрумпфови убедити да је њена љубав везана за Истинско Плаво?

Режију филма, који ће бити приказиван у 3Д технологији, потписује Раџа Госнел, улоге тумаче Нил Патрик Херис и Џејма Мејс док су гласове Штрумпфовима позајмили бројни холивудски глумци.

Домаћа публика моћи ће да ужива и у синхронизованој верзији за коју су заслужни Драган Вујућ Вујке, Мина Лазаревић, Слободан Бода Нинковић, Светлана Алексић, Милан Антонић, Милан Тубић... 
 
 
 
Tuck Vision и Детињарије поклањају Београђанима 2 x 2 карте за пројекцију филма "Штрумпфови 2" у петак, 16 августа у 18 сати у Таквуд Синеплексу. Како да учествујете? Пошаљите и-мејл на detinjarije@gmail.com, и обавезно наведите своје име и презиме, а ми ћемо вас обавестити ако сте добили улазнице и објаснити како да их преузмете.  Срећно! 
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу