Нешто тражите?

четвртак, 29. август 2013.

Спортски дан и бесплатна представа за све београдске малишане на Хиподрому


ЈKП „Градска чистоћа” и ЈП „Хиподром Београд” позивају све београдске малишане да у суботу, 31. августа, од 11 сати дођу на београдски хиподром и последњи викенд распуста проведу на занимљив начин, уз спорт и едукацију.

За ту прилику „Хиподром” је малишанима омогућио играње фудбала, јахање коња, вожњу бицикла, као и игру у дворцу на надувавање, који ће специјално за ту прилику бити постављен, док је „Градска чистоћа” за најмлађе Београђане припремила извођење едукативне представе.

Представа „Прљаво или чисто – није исто” део је „Чистоћине” кампање чији је циљ да најмлађе, на њима занимљив начин, упути у тајне рециклаже, заштите животне средине и правилног одлагања отпада. Након великог броја одиграних представа у београдским основним школама, као и на Ади Циганлији, глумци представе Бода Нинковић, Јовица Тишма и Марија Вељковић улепшаће малишанима последње дане распуста, пре почетка школске године.
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу