Нешто тражите?

четвртак, 5. септембар 2013.

Стиже интерактивна путујућа изложба "Твој чаробни свет"

Велика интерактивна путујућа изложба „Твој чаробни свет’’ долази у Београд, у Галерију Дечјег културног центра Београд (Таковска 8), у којој ће бити изложена од 10. до 24. септембра.
Дечји културни центар Београд и Гете Институт Београд осмислили су за децу основношколског узраста многобројне радионице из области ликовне и примењене уметности, бајковите игре и такмичења.

У пропратним активностима изложбе учествоваће преко 1000 деце, која ће имати прилику да у седам уметничких радионица израђује костиме и фигуре из бајки и прави ликове, приче и пределе из бајки у различитим техникама (стрип, карикатура, анимирани филм, глина, ликовне технике). Поред многобројних уметника, са децом ће радити студенти Филолошког факултета – одсек немачки језик и ликовни педагози Дечјег културног центра Београд.

Уметничке радионице одржаваће се радним данима од 11 до 15 часова. Отварање изложбе и почетак радионица је у уторак, 10. септембра, од 11 часова.

Овим пројектом Дечји културни центар Београд и Гете Институт Београд потвдили су још једном важност неговања међународне културне сарадње и унапређења креативног учења страних језика и различитих култура. (povedime.info)

Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу