Нешто тражите?

понедељак, 7. октобар 2013.

Ревија стваралаштва деце и младих Београда


„Пријатељи деце општине Нови Београд” одржаће XVIII „Ревију стваралаштва деце и младих Београда” у уторак, 8. октобра, у „Сава” центру.


У фоајеу велике дворане биће представљене едукативно-креативне радионице, изложба радова из области ликовних и примењених уметности, најуспешнији програме програме у оквиру ваннаставних активности основних и средњих школа, активности организација цивилног друштва и програми „Пријатеља деце општине Нови Београд”. У великој дворани „Сава” центра одржаће се „Фестивал најбољих”, уз учешће 635 најуспешнијих појединаца и група из многобројних такмичења и програма „Пријатеља деце општине Нови Београд” у области музичке културе, књижевности, културе говора, драмског стваралаштва, модерне и народне игре.

XVIII „Ревија стваралаштва деце и младих Београда” организује се као део програма „Дечје недеље 2013”, под покровитељством Министарства рада, запошљавања и социјалне политике и Секретаријата за културу града Београда.

Ова традиционална ревија промовише креативан и позитиван однос према слободном времену младих, са циљем да унапреди квалитет живота најмлађих, скрене пажњу шире јавности на дечје стваралаштво, презентује програме рада са надареном и талентованом децом и промовише инклузивне програмске активности са децом са тешкоћама у развоју и маргинализованим групама.
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу