Нешто тражите?

уторак, 26. април 2011.

Пирати са Кариба 4 + резултати ШЛИЦић наградне игре!


Дуго очекивани четврти наставак, "Пирати са Кариба: на чудним плимама" биће премијерно приказан на овогодишњем Међународном филмском фестивалу у Кану. Светска премијера предвиђена је 7. маја у Дизниленду у 3Д техници на отвореној биоскопској сцени, а затим ће филм отпутовати у Кан где ће 14. маја бити приказан ван конкуренције. Крајем маја, Пирати 4 стижу и у биоскопе.



Ево и резултата наградне игре која је трајала до суботе. Као што смо најавили, поводом нове колекције, ШЛИЦић читаоцима Детињарија поклања 3 уникатна модела из своје колекције.Оставили сте 44 коментара и Random.org је одлучио да су добитници коментатори са редним бројевимa 4, 29 и 40 - Нана (ostanak@verat.net), Љубиша (ljubisa.snowy@w802.net) и Мира (baterfly@ptt.rs)
Честитамо добитницима, које ћемо контактирати мејлом да се договоримо око детаља преузимања награда. Осталима желимо више среће други пут, и наставите да нас пратите!

Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу