Нешто тражите?

недеља, 31. јул 2011.

Гитара коју гради дете


Loog гитара није играчка. У питању је прави музички инструмент саграђен од дрвета, одличних извођачких способности. Разлика у односу на класичан модел гитаре је у томе што је дизајнирана да боље одговори на дечије потребе. Заштитни знак ове гитаре су 3 жице - за разлику од стандардних 6, што дизајнери сматрају сувише компликованим за почетнике. На гитари са три жице деца лакше могу да се снађу и почну да стварају музику.

Најзанимљивија особина Loog гитаре јесте што је деца састављају сама уз помоћ родитеља. Такође, како дете расте, неки делови гитаре се могу заменити већим како би се прилагодила узрасту. Сви делови гитаре могу се мењати, а делови једног модела су компатибилни са другим моделима. То омогућава стварање разних комбинација у дизајну, па кад детету рецимо досади троугласта гитара, може да је замени оном четвртастог облика.

Loog гитаре су још на почетку свог пута до малих купаца широм света, a надамо се да ће на том путу ускоро стићи и до нас!








Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу