Нешто тражите?

петак, 28. октобар 2011.

Чаробни кутак за децу (и одрасле) - WannaBe&TOY

У бутику WannaBe&TOY увек се остане дуже него што је планирано, и никада не успете да откријете баш све што ова преслатка продавница "свачег нечег" за децу нуди. Што је још боље, избор је сваки пут када је посетимо - све већи!
Што се моде за децу тиче, осим најновије колекције феноменалног холандског бренда за девојчице Мим-пи и изванредних креација Катарине Рочеле - Like flowers and butterflies, у овој продавници можете купити и Ниниа свечану гардеробу за дечаке и девојчице, кукичане пончое Николине Поповић, гардеробу Doxy, хаљинице Сариног кутка и Пуфнице ципелице за бебе. Када су играчке у питању, осим крпених играчака Олге Стаменковић и Мање Радић, у понуди су и разне актуелне играчке за дечаке и девојчице Dexy co,Ofy, Movem Toy, One2Play, и то по изванредно повољним ценама - Пепа прасе, Штрумпфови, Moxie Girl, Lalaloopsy, Бакугани, Зублси, Каћуз, Анђелина балерина, Диносауруси... Треба напоменути да, међу многобројним аксесоарима за девојчице и дечаке - шналицама, тракама за косу, кишобранима, краватама, ташницама, и маме могу пронаћи понешто за себе - беџеве Мање Радић, накит и брошеве Катарине Рочеле, филцане огрлице Мо-ма итд. Уосталом, док и сами не прошетате до Браће Југовића 2а, погледајте шта смо ми забележили у WannaBe&TOY:

































Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу