Нешто тражите?

уторак, 1. новембар 2011.

Водите ли бебу у недељу на концерт?

Познати музичар Слободан Тркуља извешће 6. новембра од 17 часова у Великој дворани београдског Студентског културног центра крајње необичан концерт, обојен звуцима који су бебама блиски.

Тркуља ће свирати на јерменском дудуку, кларинету, тамбури, кавалу, фрули, клавиру, али, веровали или не, и на дечјим играчакама. Биће то право мало шарено путовање кроз звучне пејзаже, невиђено до сада. Као инструменти послужиће и неки кућни реквизити на којима Тркуљина једногодишња ћерка воли да „прави буку“.

Концерт је намењен бебама и предшколцима, а деци ће током наступа бити дозвољено да леже, шетају, играју и сместе се како им одговара. После концерта биће организована радионица на којој ће деца имати прилику да свирају заједно са музичарем или цртају. Центар за културу и информисање „Кисару“ планира циклус концерата за најмлађе, а пројекат су подржали Центар за промоцију науке и Министарство просвете и науке. (Извор: Вечерње Новости)
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу