Нешто тражите?

субота, 26. новембар 2011.

Лего изложба "скоцкана" за вашу децу

Први и за сада једини клуб у Србији који окупља заљубљенике у „Лего” представиће данас и сутра своје креације у Центру за културу и спорт Шумице. Клуб “Скоцкани” постоји скоро две године и већ је одржао две веома посећене изложбе у Београду и Новом Саду. На својој трећој изложби биће приказане креације чланова клуба од којих би издвојили огроман град, са возовима и луком, али и епску битку добра и зла у средњевековној фантази диорами. Изложба је брижљиво припремана неколико месеци како би најмлађи посетиоци могли да уживају. Читава поставка заузеће преко 30 квадратних метара тако да ће сваки посетилац наћи нешто занимљиво.

Чланови клуба спремили су и такмичења са наградама за најмлађе посетиоце, која ће бити одржана оба дана трајања изложбе. Изложба ће бити одржана 26. и 27. новембра у Центру за културу и спорт “Шумице”, а биће отворена од 8 до 23 часа. Цена улазнице је 100 динара.




Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу