Нешто тражите?

петак, 16. децембар 2011.

Први дечији музички маскенбал

У суботу 17. децембра од 13.00 до 18.00, у Центру за културу и спорт Шумице (Устаничка 125/I) биће одржан Први дечији музички маскенбал, у организацији музичке радионице Мари Мари.

Децу очекују познати певачи Ана Бебић, Саша Ковачевић, Александра Радовић, Александра Перовић, Ненад Ћеранић, затим и концерт деце музичке радионице Мари Мари, интерактивне радионице, представа за децу, караоке, бројни аниматори и забавни садржаји. На овом новогодишњем догађају са децом ће се друзити и Деда Мраз а организовано је и музичко такмичење па ће најбољи извођач песмице освојити стипендију у музичкој радионици Мари Мари а најбољи дечији костим осваја вредну награду!


“Циљ ове манифестације је да окупи малишане како би се маскирали у своје омиљене ликове, забавили кроз многобројне садржаје и уприличили незаборавне новогодишње тренутке. Задовољство ми је што сам у прилици да са својом музичком радионицом овакав вид забаве припредим деци Београда” – изјавила је Мари Мари. (Danubeogradu.rs)

Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу