Нешто тражите?

четвртак, 8. децембар 2011.

Тркуљин мини концерт за децу

Наш познати музичар и мултинструменталиста Слободан Тркуља одржаће 10. децембра бесплатан мини концерт у Ушће шопинг центру, као промоцију за предстојеће “Концерте за бебе и децу”.

Да подсетимо, Слободан Тркуља и Балканополис центар за модерну традицију, организују серију дечијих концерата под слоганом “Тркуљина музика - за креативни развој беба и деце”.
На полусатном наступу који ће одржати у суботу, 10. децембра у 15.30х у оквиру „Ушће Штарк Чаробног града“ Тркуља ће премијерно представити део оног што очекује родитеље и децу на његовим специјалним беби/дечијим концертима у Београду и Новом Саду.


Тркуља, који је светски познат по свом гласу, креативности и свирачком умећу, припремио је шездесетоминутни програм којим ће повести бебе и децу на незаборавно музичко путовање. Наши најмлађи ће имати јединствену прилику да уживају у музици и специјалним композицијама нашег уметника блиских њиховом сензибилитету. Концерти ће бити одржани у Београду и Новом Саду, и то у одвојеним терминима за бебе до 3 године и децу од 4 до 12 година.
Концерти у Београду одржаће се у Амфитеатру Сава Центра, 15. и 21. децембра, и то за бебе до 3 године у 15х, а за децу од 4-12 година у 19х.
Концерти посвећени малим Новосађанима одржаће се у “Чудо сали за џудо” у Спенсу, 17. и 24. децембра, исто у терминима од 15х за бебе до 3 године, а од 19х за децу од 4 - 12 година.

Тркуља ће на концертима свирати на јерменском дудуку, кларинету, тамбури, кавалу, фрули, клавиру, гитари и наравно певати. Такође, демонстрираће умеће свирања на дечијим играчкама које ће бити део инструментарија али исто тако и флашицама, чашицама и кућним реквизитима на којима његова једногодишња ћеркица воли да “свира”.

Тркуљини „Концерти за бебе и децу“ су јединствени и по свом стилу и тематици. Радост са којом Тркуља ствара музику се лако преноси на најмлађе и ослобађа дечију креативност и спонтаност, а како ће то све изгледати на концертима родитељи и деца ће моћи лично да се увере у полусатној увертири у Ушће шопинг центру у суботу 10. децембра у 15.30х.

Број места на “Концертима за бебе и децу” је ограничен.
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу