Нешто тражите?

недеља, 25. децембар 2011.

Oilily у Београду - велики новогодишњи попуст!

Неким модним маркама заиста није потребна посебна препорука, јер својом лепотом и радошћу којом зраче сами себи представљају најбољу рекламу. Тако је и Београдом пре три године прострујала вест да је у центру града отворена ексклузивна продавница реномираног светског произвођача Оilily.
Ова холандска компанија је добро позната у свету моде. Основана је давне 1963. као одговор на немаштовиту дечију гардеробу у розе и плавој боји у то време. Oilily производи се истичу незамисливим комбинацијама боја, утицајем разних култура и занимљивим детаљима, као и веома високим стандардом квалитета. Захваљујући томе, Oilily има небројено фанова широм света, међу којима су Џон Траволта, Мадона, Бил Козби.
Популарност Оилили производа заснива се на оригиналном концепту и пре свега оригиналном дизајну. Модну линију овог бренда карактерише практичност и атрактивност што купцима даје осећај јединствености и препознатљивости у свету модних брендова.
Оilily продавница се налази у Т.Ц. Еуроцентар, Македонска 30, локал 1а, тел.011/3373-831. У београдској оази Оилили шаренила очекује вас велики избор дечијих и женских торби, ташни, ранчева, несесера, новчаника, ешарпи... Почело је и велико сезонско снижење од 30% па је прави тренутак да прошетате до Еуроцентра и почастите своје дете и себе врхунским Оилили дизајном!  У међувремену, новости из Оилилија пратите преко новоосноване Фејсбук странице Oilily Србија.










 


























Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу