Нешто тражите?

субота, 14. јануар 2012.

Поклањамо улазнице за Мапетовце!

Он је зелен, забаван, има гомилу откачених пријатеља и један је од најпознатијих вокала од Елвиса па наовамо. И дошао је код нас за празнике!
Кермит се вратио на велико платно и овог пута је у друштву Џејсона Сигела, Ејми Адамс, Криса Купера и новајлије Волтера, као и целе Мапет банде у најновијем Дизнијевом остварењу ''Мапетовци''!

''Ово је забаван, урнебесан и весео филм за све – жабе, прасце, медведе – чак и за људе!'' тврди Кермит. ''За нове гледаоце, ово је шанса да виде Мапетовце у акцији на великом платну. За старе фанове, ово је шанса да се поново сретну са старим пријатељима и лудују заједно!''
На свом одмору у Лос Анђелесу, Волтер, највећи Мапет фан на свету, његов брат Гери (Џејсон Сигел) и његова девојка Мери (Ејми Адамс) откривају подли план богатог нафташа Текса Ричмена (Крис Купер) да разруши Мапет Студио и на његовом месту направи бушотину за експлоатацију нафте коју је недавно нашао на том терену. Да би спасили студио и набавили 10 милиона долара за ту акцију, Волтер, Мери и Гери помажу Кермиту да поново окупи Мапетовце, који су сви отишли за својом судбином – Меда Фози наступа у Лас Вегас казину са цовер бендом Мупетовци, Мис Пиги је модни уредник у паришком Вогу, бубњар Зверко је у клиници у Санта Барбари на третману контроле беса, док је Гонзо постао магнат у водоинсталатерском послу.
Меда Фози се први придружује дружини, оставивши Мупетовце за собом; Гонзо, иако богат, схвата да ништа не може да се мери са сјајем сцене – једина која је проблематична у враћању Кермиту и екипи је Мис Пиги. Она ужива у животу на високој нози у Паризу и повратак Мапетовцима јој се не чини баш сјајном идејом. Сем ако је, наравно, Кермит лично не замоли. ''Сцена у којој ме Кермит преклиње да се вратим Мапетовцима је најсмешнија у филму'' тврди Мис Пиги. ''Ја сам, наравно, феноменална, а ни жабац није лош!''
Када су се коначно окупили, Мапетовци морају да направе најбољу представу на свету, а прошле су године откако су последњи пут наступили заједно. Хоће ли успети да направе преставу свог живота? Хоће ли убедити продуценте да емитују шоу? Да ли ће сакупити довољно новца да једном за свагда избаце Текса Ричмена из игре или ће он осујетити њихов покушај и заувек уништити Мапет Студио?
''Па погледајте филм и сазнаћете!'' цвркуће Мис Пиги. ''Моја маленкост не може баш све да вам открије!''
Филм је на редовном репертоару биоскопа од 12. јануара.

Taramaunt и Детињарије читаоцима поклањају 2х2 улазнице за пројекцију "Мапетовца" у среду, 18. јануара у 18 часова, у биоскопу Roda Cineplex у Београду. Оставите коментар испод текста и обавезно напишите своју и-мејл адресу, а ми ћемо обавестити победнике како да преузму карте. Срећно!  


Pin It Now!

20 коментара:

  1. Divan poklon :)

    danijeladudukovic@yahoo.com

    ОдговориИзбриши
  2. kermit je oduvek bio smeker i nasi malisani mogu da nauce od njega i njegovih drugara puno toga a i da se zabave...bio bi nam to izvanredan pokloncic za pravoslavnu novu godinu!!!

    ivanasmrzlic@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  3. obozavamo mapetovce!!!

    missneza@hotmail.com

    ОдговориИзбриши
  4. a ko je taj ko ne voli mapetovce i uziva u njima, uvek se sa njima nasmejes od srca!
    maljkovicsm@open.telekom.rs

    ОдговориИзбриши
  5. Jupi, stigli mapetovci!
    nenadicdejana@yahoo.com

    ОдговориИзбриши
  6. Super
    milenab666@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  7. jeeeeeeeeeee!!!!!!!!!
    nevenkasimic68@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  8. miss pigi ima tako lepe okice ah
    pavleb98@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  9. obozavamo ih svi!!!!!!!
    asimic66@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  10. Super!!!
    lorencinzivkovic@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  11. mana-mana tu-turu-ruru :)
    marikaft@yahoo.co.uk

    ОдговориИзбриши
  12. Ovi divni likovi su obelezili deo naseg detinjstva,i na srecu bice deo i nasoj deci.
    Pozdrav!
    samardzijanevena@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  13. Znaci to ce biti nas najlepsi provod,coka i ja smo spremne a Vi nas vodite.
    malisha0706@hotmail.com

    ОдговориИзбриши
  14. Mene je brat u detinjstvu zvao miss Pigi,a ja sam njega zabac Kermit :D hahahaha Bas somo bili sasavi,ali i ostali smo! :) p.s. ali ja stvarno nisam licila na nju hahahaha,ali on jeste na njega!
    <3
    jekic83@gmail.com
    Jelena J.

    ОдговориИзбриши
  15. Ja sam rastao uz Mapetovce a sad i moja deca.
    Samo ja sam voleo dvojcu matoraca sa balkona a moja deca Gonza i Kermita i Miss Pigi. Vremena se menjaju, mapeti ostaju.

    nebojsa.velimir@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  16. ALOHA DETINJARIJE,JA MAPETOVCE VOLIM JOS OD RANIJE,OVOG DIVNOG JANUARSKOG DANA GONZA I MISS PIGI BI DA SE DRUZE BAS SA NAMA...MI SMO DVE SEKE BLIZNAKINJE I NARAVNO OCEKUJEMO KARTE SAD ILI ODMA NA VAMA JE DA ODLUCITE:::CMOK_

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. ALOHA DETINJARIJE,JA MAPETOVCE VOLIM JOS OD RANIJE,OVOG DIVNOG JANUARSKOG DANA GONZA I MISS PIGI BI DA SE DRUZE BAS SA NAMA...MI SMO DVE SEKE BLIZNAKINJE I NARAVNO DA OCEKUJEMO KARTE SAD ILI ODMA NA VAMA JE DA ODLUCITE;;;CMOK jacasaramasa@gmail.com

      Избриши
  17. pa da ne propustimo mapetovce ni sada kao sto nismo ni onda kada smo kao klinci prikovani uz male ekrane gledali (bez treptanja)! hvala unapred sto poklanjate ovako lepe stvari :-)
    tatjana_obradovic@yahoo.com

    ОдговориИзбриши

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу