Нешто тражите?

субота, 21. јануар 2012.

Водимо Вас на премијеру филма „Купили смо зоолошки врт“

Нови филм познатог редитеља Камерона Кроуа, „Купили смо зоолошки врт“, прича о породици која је своју уштеђевину потрошила на куповину зоолошког врта и започела несвакидашњи породични бизнис, биће премијерно приказана 25. јануара у 20 часова у Дому синдиката.

Филм је снимљен према истинитој причи о Бенџамину Мију (Мет Дејмон), оцу сина тинејџера и мале девојчице, који је у депресији од како му је преминула супруга. Сав новац који има он улаже у куповину куће и плаца на којем је запуштени зоолошки врт. Посвећена и живописна екипа запослених, међу којима је Кели Фостер (Скарлет Џохансон), придружује му се у напорима да реновира зоо врт и унапреди услове живота његових становника.

Megacom Film и Детињарије читаоцима поклањају 3х2 улазнице за пројекцију „Купили смо зоолошки врт“ у среду, 25. јануара у 20 часова. Пошаљите и-мејл на detinjarije@gmail.com и обавезно наведите своје име и презиме, а ми ћемо вас обавестити ако сте добили улазнице и објаснити како да их преузмете.  Срећно! 



Pin It Now!

5 коментара:

  1. Film obecava!
    Jasmina Jovanovic
    jzjovanovic@yahoo.com

    ОдговориИзбриши
  2. ja sam vec slala komentar ali nije mi izasao!nema veze....mi smo bas veliki ljubitelji zivotinja imamo tri psa,kakadua i mnostvo ribica,a do skoro smo imali i veverice pa bilo bi bas lepo da nas obradujete bas bi uzivali!kristinaceslarof957@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  3. uvek nam spremate neka lepa iznenadjenja... :))) hvala na tome! :))))))
    tatjana_obradovic@yahoo.com

    ОдговориИзбриши
  4. hvala sto nas uvek iznova iznenadjujete i usrecujete nase klince i klinceze! :))))) :*
    tatjana_obradovic@yahoo.com

    ОдговориИзбриши

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу