Нешто тражите?

уторак, 27. март 2012.

Пролеће у Les Petits - стижу колекције!

Les petits сви већ добро знате - у питању је бутик који се налази у центру Београда (Светогорска  43) и који родитељима пружа прилику да својој деци (и себи) приуште врхунске брендове као што су Catimini, Deux par deux, Desigual, Pediped, Oilily, Микро тотинети... 

Нова колекција феноменалне Pediped обуће овај пут се унапред поручује, преко Фејсбук профила бутика или директно у радњи. Поруџбине се примају до 31. марта, зато пожурите, пошто је овогодишња колекција заиста изванредна!




Нова колекција шпанског бренда Desigual  већ је у продаји, а ускоро стиже и допуна! Такође, почетком априла стиже и француски Catimini за пролеће-лето 2012., као и Oilily торбице..











Однедавно, у понуди бутика  Les petits су и чувени Микро тротинети какве својој деци купују и холивудске звезде! Неколико милиона продатих Микро тротинета сведочи о томе да је овај феноменални скутер данас у свету постао синоним за удобну, безбедну и лаку вожњу уз модеран и леп дизајн.





Ту су наравно и  весели и маштовити рајфови и шналице, занимљиве математичке играчке, коњићи Цока Кавалини..


Пуно је разлога да искористите лепо време и прошетате  до овог шареног дечјег царства у центру града! Радно време бутика је понедељак - петак 10:00-22:00 и субота 10:00-15:00. Све остале информације можете добити на телефон 011/3222-409.

Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу