Нешто тражите?

четвртак, 5. април 2012.

Пријавите се за Kid's Fashion Weekend 05!


Модна манифестација за децу и тинејџере Kid's Fashion Weekend 05 одржаће се од 27. до 29. априла у Делта Ситију.

Ову јединствену манифестацију пети пут по реду организује Афирмативни Центар и окупља најпознатије дечје брендове на домаћем тржишту - Idexe, Benetton, Carpisa, Diesel, Tom Tailor Denim, Sport Visin kids, Aldo, Sport Impuls, Adidas, Monsoon, Beba kids, Marks & Spancer .

На ревијама пролећног викенда моде за децу и тинејџере представиће се најновије модне трендове за предстојећу сезону. Током трајања саме манифестације програм ће бити обогаћен и разноврсним пратећим садржајима, анимацијама, музичким програмом и промоцијама дечјих књига.

Другог дана пролећног викенда моде одржаће се и такмичење за најлепше стилизованог дечака и девојчицу, узраста од 0 до 4 године - The Best Baby Styling, као и The Best Mama Styling - избор за најлепше стилизовану маму Kids Fashion Weekend-a.

Део програма за тинејџере који ће на пролећном Kids Fashion Weekend-у бити посвећен малој матури, кроз предавање на сцени Sephora шминкера, ревијом свечаних фризура и саветима стилиста матуранти ће моћи да се што боље припреме за свој велики дан.

Заинтересовани могу да се пријаве за учешће у Kids Fashion Weekend-у 5 до 8. априла у Делта Ситију, суботом и недељом од 15 до 19 часова где ће обавити бесплатно пробно фотографисање. Најбољи кандидати ће после обуке у радионици Афирмативног центра понети најновије моделе на ревијама пролећног викенда моде за децу и тинејџере. 




Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу