Нешто тражите?

четвртак, 17. мај 2012.

Почиње сезона снижења у бутику Les petits!

Тмурно време заобишло је ових дана Светогорску улицу број 43, будући да су у Les petits стигле све најављене колекције, уневши у ово шарено цартво за децу и одрасле читаву палету ведрих пролећних и летњих боја. То није све - од сада све купце у овом бутику очекује још лепше време, јер управо почиње сезона сјајних снижења!

На нове колекције префињеног француског Catimini-ја, једног од најстаријих и најпродаванијих европских брендова за бебе и децу, и феноменалног шпанског Desigual-а, популарног због свог креативног и иновативног дизајна, попуст износи до 20%.

Чувена дечија обућа Pediped може се наручити са 10% попуста. Иако је пре пар дана стигла нова количина ципелица, већ се припрема нова поруџбина, која ће стићи крајем маја. 

 Ту су и популарни Микро тротинети, скутери који се данас продају у преко 50 земаља широм света, и који су синоним за удобну, безбедну и лаку вожњу, уз модеран и леп дизајн. У понуди су модели за све узрасте.

У Les petitsувек можете наћи и велики избор шналица и рајфова, математичке играчке и уникатне Цока Кавалини коњиће, као и Oilily дечије торбе.
 

Избор поклона више није проблем, било да је повод рођендан или било који значајни датум, нећете погрешити ако купите  ''Les petits поклон ваучер'' . Не треба да размишљате да ли ћете одабрати одговарајућу величину, боју или чак артикал... једноставно купите поклон ваучер(е) у износу који желите, а особа којој га поклоните може да изабере нешто по свом укусу. У оптицају су ваучери од: 500, 1.000, 2.000 и 5.000 динара. Не заборавите да, поред кеша и картица, постоји и могућност плаћања чековима. 

Les petits и убудуће наставља да својим купцима нуди само врхунске брендове за децу. У овом бутику пробране понуде, од јесени вас очекују и Camper ципелице!






















Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу