Нешто тражите?

четвртак, 31. мај 2012.

Суперкварт у радњи WannaBe&Toy

СУПЕРКВАРТ је нова шопинг зона у Беогрaду која обухвата улице Краља Петра, Узун Миркову и Змаја од Ноћаја.
Наиме, власници радњи у том кварту одлучили су да сопственим снагама и средствима улепшају тај део града како би био атрактивнији и Београђанима, али и туристима.

Модни атељеи, бутици са најпознатијим светским брендовима гардеробе и обуће, ексклузивне парфимерије, фризерски салони и популарни кафеи окићени су на идентичан начин.

Суперкварт је за Београђане спремио веома посебан догађај- у недељу, 03. 06. од 16-22сати на затвореним улицама Краља Петра, Змаја од Ноћаја и Узун Мирковој, очекујте журку за памћење, уз Ди-Џејеве, модне ревије, гастро ужитак, спектакуларну декорацију и специјалне попусте. Ова журка означиће отварање јединствене градске изложбе, где ће у преко 100 излога од Калемегдана до Славије, своје радове изложити млади, али и већ етаблирани домаћи дизајнери.

У оквиру Суперкварта, а у радњи WannaBe&Toy у недељу од 16 до 22 сати очекује вас забава за најмлађе: балони, сокићи, лизалице, поклони, а за маме попусти од 20-30%! Попуст на нову Mim-Pi колекцију биће 30%, а Ninia хаљинице биће снижене за 20%. Стигле су нове летње хаљинице и мајице за девојчице, а за дечаке Дино мајице и кравате. Добродошли у Суперкварт!








Pin It Now!

1 коментар:

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу