Нешто тражите?

уторак, 26. јун 2012.

Џиновски инсекти и праисторијске морске немани на Ади


Изложба „Џиновски инсекти и праисторијске морске немани” биће отворена 30. јуна на Макишкој страни Аде Циганлије и трајаће до 30. августа, саопштено је из ЈП „Ада Циганлија”.
На површини од 7.000 квадратних метара биће изложено око 40 експоната. Ова јединствена изложба, састављена из две тематске целине, ове године ће први пут бити приказана и ван Немачке. Изложба џиновских инсеката садржи 18 експоната и показаће углавном познате врсте у величини која омогућава лакше посматрање детаља који не би могли у природи да се опазе. Изложба праисторијске морске немани садржи више од 20 експоната, а утисци које остављају ове колосалне фигуре и појашњење услова у којима су живели омогућавају свеобухватну слику о овим формама живота које су некада испуњавале наша мора.

За време изложбе, за посетиоце су планиране радионице, предавања и друге врсте анимација, уз подршку Туристичке организације Београда. Изложбу организују Агенција „Севент” и ЈП „Ада Циганлија”.


Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу