Нешто тражите?

среда, 18. јул 2012.

Спрема се нова Фарби-манија


Продат је у 40 милиона примерака и проглашен је за играчку године у Енглеској далеке 1999. године. Сада се враћа, прилагођен новим, савременим генерацијама клинаца.
Иако произвођач Хазбро строго крије детаље у вези карактеристика новог Фарбијa, па чак и спречава чувене блогере у објављивању слика, успели смо да се докопамо неколико интересантних информација. Нове карактеристике, као што је на пример апликација за Ајфон, углавном су проузроковане напретком технологије у последњих петнаест година. Прво што се примети је да су окице овог крзненог чудовиштанцета сада у виду округлих екрана, који ће им омогућити већу изражајност уз помоћ анимације. Остале особине укључују могућност интеракције са осталим Фарбијима, ту је и нека врста сензора покрета, могућност слушања музике и ђускања, одговарање на постављена питања (препознавање речи). Фарби ће моћи да се набави у чак десет различитих боја. Иако цена ове играчкице никако неће бити ниска- прича се о 60 америчких долара, све највеће продавнице спремају се увелико да подмире потребе великог броја потрошача.






Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу