Нешто тражите?

понедељак, 23. јул 2012.

Cineplexx вам поклања улазнице за филм "Чудесни Спајдермен 3D"!

Филм о најновијим авантурама чувеног "човека паука" - "Чудесни Спајдермен" у наше биоскопе стигао је 5. јула.
Главне улоге у филму тумаче Ендру Гарфилд и Ема Стоун, док режију потписује Марк Веб.

“Чудесни Спајдермен” представља причу о Питеру Паркеру, неприлагођеном средњошколцу кога су напустили родитељи док је био дете и оставили да га подижу стриц Бен и стрина Меј. Попут већине тинејџера, Питер покушава да открије ко је и како је постао то што јесте данас. Питер се такође спаја са првом средњошколском симпатијом Гвен Стејси и они заједно решавају проблеме љубави, везивања и тајни. Када Питер открије мистериозну ташну која је припадала његовом оцу, креће да истражује нестанак својих родитеља, што га доводи у Оскорп и лабораторију доктора Курта Конорса, некадашњег партнера његовог оца. Док се Спајдермен суочава са Конорсовим алтер-егом, Гуштером, Питер ће морати да донесе важне одлуке, искористи своју моћ и постане херој.


 Cineplexx Delta City и Детињарије поклањају Београђанима 2x2 улазнице за Чудесног Спајдермена за уторак, 24.јул у 17:40h.
Како да учествујете? Пошаљите и-мејл на detinjarije@gmail.com са насловом "Чудесни Спајдермен" и обавезно наведите своје име и презиме, а ми ћемо вас обавестити ако сте добили улазнице и објаснити како да их преузмете.  Срећно!
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу