Нешто тражите?

уторак, 24. јул 2012.

„Виктор и Ролф” и "Бугабу" дизајнирају за очеве

Холандски модни дуо „Виктор и Ролф” прошлог месеца су избацили на тржиште колица под називом „Мој први аутомобил”, у сарадњи са компанијом „Бугабу” у унисекс верзији са сребрним раткапнама, дршком прекривеном лажном кожом, регистарском таблицом и шофершајбном.
„Момци који не оду да купе колица за бебу пропуштају златну прилику да се разбацују фразама попут ’радијус окретања’, ’перформансе ван пута’, ’јачина амортизера’”, пише један амерички веб-сајт посвећен
родитељству.




Представник компаније „Бугабу” у Француској Витал Ледру каже да се колица сада дизајнирају како би се допала мушкарцима, са суспензијама, точковима, системима кочница – свиме са чиме очеви могу да се поистовете.



Дизајн за очеве није остао само на колицима већ се протеже и на аксесоаре – торбу за пелене.
У „Бугабуу” она је претворена у торбу у коју све стаје, направљену од црне коже, унисекс модела иако нагиње ка мушкарцима. У њој се налази и посебан одељак за компјутер, као и џепови за флашице, марамице и наравно пелене.
„Ја сам отац и када изведем ћерку за викенд не желим да са собом теглим торбу на цветиће”, објашњава Ледру из „Бугабуа”.

Када је реч о избору колица за децу, произвођачи дечјих колица и трговци кажу да су млади очеви све чешће ти који доносе коначну реч.  (Политика)

Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу