Нешто тражите?

понедељак, 30. јул 2012.

Catimini за јесен-зиму 2012/13. ускоро у Les Petits!



Catimini је француска компанија која се специјализовала за израду квалитетне гардеробе за децу, настала 1972. године.
Њихове колекције су популарне широм света и доступне у величинама од рођења до 16. године. Mогу се пронаћи од Белгије до Аустралије, Мексика до Тахитија, Саудијске Арабије до Велике Британије,... а од септембра 2010. године и у Београду, у бутику Les Petits.

Модерна и квалитетна одећа, прилагођена је потребама и жељама деце. Колекције су пуне веселости, боја и живописних слика. Забаван и осећајан дух карактерише Катимини колекције, које су увек ојачане везом и апликацијама. Веома леп и богат колоритом, сваки Катимини модел се разликује по својим сложеним детаљима. Мале кожне шаре или ручно рађени цветићи, као и прави SWAROVSKI™ кристал, вешто уметнут у за око пријатно одабран микс коже и текстила, једнако се допада и деци и родитељима. Катимини је бренд који родитељи обожавају, а деца се радују сваком новом комаду!



Поред традиционалних одевних предмета као што су мајица, панталоне, сукња, који су заиста другачији и препознатљиви, Catimini у својој линији производа има и гардеробу за све потребе, од јакне и скафандера, преко џемпера и прслука до таквих детаља као што су специјалне чарапе, ципеле, шешири и мараме.

 
Колекција за јесен-зиму 2012/13. доноси прави ватромет топлих боја кадрих да загреју хладне и суморне дане. Маштовите хулахопке, плетена ремек-дела попут џемпера, шалева, капа, рукавица, као и модерни крзнени прслуци и сукње са воланима - све је у препознатљивом Катимини фазону.

 Наравно, све ово и још много више, ускоро ћете моћи да купите у бутику Les Petits у центру Београда (Светогорска  43). Осим Catimini-ја, у овом "шареном царству у центру града" можете наћи и колекције за децу брендова Desigual, Pediped, Oilily, као и Микро тотинете. Ту су наравно и  весели и маштовити рајфови и шналице, занимљиве математичке играчке, коњићи Цока Кавалини..

Радно време бутика је понедељак - петак 10:00-22:00 и субота 10:00-15:00. Све остале информације можете добити на телефон 011/3222-409. Добродошли у Les Petits!






 
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу