Нешто тражите?

среда, 11. јул 2012.

Cineplexx вас опет води на Ледено доба 4!

Анимирани филм "Ледено доба 4: померање континената" од премијере 1. јула видело је 30.560 гледалаца, чиме је постао најгледанији страни филм у првој седмици приказивања у последњих пет година.

Уколико још нисте одвели децу да погледају четврти наставак овог омиљеног филмског серијала,
Cineplexx Delta City и Детињарије опет вам поклањају 3х2 улазнице за данашњу пројекцију у 18 сати.

Како да учествујете? Пошаљите и-мејл на detinjarije@gmail.com са насловом "Ледено доба"и обавезно наведите своје име и презиме, а ми ћемо вас обавестити ако сте добили улазнице и објаснити како да их преузмете.  Срећно! 


"Ледено доба 4: померање континената 3Д" прати омиљену филмску тројку - мамута Менија, лењивца Сида и тигра Дијега, док се, након што катаклизма изазове раздвајање континената, упуштају у велику авантуру.

Плутајући на леденом брегу, одвојени од остатка крда, њих тројица покушавају да се врате кући, суочавајући се са морским створењима, непознатим новим светом, гусарима.


Филм у режији Стива Мартина и Мајка Тармеира, налази се на редовном репертоару биоскопа у Београду и осталим градовима у Србији.
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу