Нешто тражите?

понедељак, 6. август 2012.

Cineplexx вам поклања улазнице за Ледено доба 4 3D!

Уколико још нисте одвели децу да погледају четврти наставак овог омиљеног филмског серијала, Cineplexx Delta City и Детињарије опет вам поклањају 2х2 улазнице за пројекцију у уторак, 7. јула у 16:20 сати.

Омиљена филмска тројка – Мени, Сид и Дијего упуштају се у највећу авантуру до сада, након што катаклизма изазове раздвајање континената. Плутајући на леденом брегу, одвојени од остатка крда, њих тројица покушавају да се преко мора врате кући. Изазови пред њима су никада већи – морска створења, непознати нови свет, гусари. Скрета, који још увек јури свој жир, овога пута очекују авантуре у каквима се ниједна праисторијска веверица није нашла.





У четвртом наставку филмског серијала „Ледено доба“ појављује се и неколико нових, занимљивих јунака: Манијева и Елина ћерка сада је већ бунтовна тинејџерка, Бресквица, Сид има незгодну Бабу, а ту су и тигрица Шира и капетан Трбосек, опасни вођа гусарског брода.





Како да учествујете? Пошаљите и-мејл на detinjarije@gmail.com са насловом "Ледено доба"и обавезно наведите своје име и презиме, а ми ћемо вас обавестити ако сте добили улазнице и објаснити како да их преузмете.  Срећно! 
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу