Нешто тражите?

субота, 25. август 2012.

Егмонт вам поклања Барби апликацију за iPad на српском језику!

Издавачка кућа Егмонт направила је прву апликацију за iPad Барби: Читај и играј се!
Анимирана, интерактивна апликација за iPad намењена је девојчицама узраста од 4 до 8 година.
У апликацији су две приче Тајна једне виле и Школа за принцезе а поред њих и много игрица. Обе приче су интересантне јер садрже анимиране елементе који се могу померати, фину музику која прати приче, звукове и забавне игрице. Читатељке могу бојити призоре из прича, решавати загонетке, састављати слагалице, спајати тачкице у слике или пронаћи пут из лавиринта. Након што успешно савладају све задатке очекује их право изненађење – две најлепше сцене из филмова о Барби.
Апликација нуди и избор читања прича, па их девојчице могу прочитати саме или их могу слушати без помоћи одрасле особе.

Barbie: Читај и играј се!  jе доступна на App Store по цени од 0,99 USD.

Егмонт је издавачка кућа са седиштем у Данској. Издаје популарне часописе и књиге за децу познатих светских брандова - Disney, Barbie, Monster High, Ben 10, Hello Kitty – и издвојила се најпопуларнијим издањима за децу. Годинама је лидер у дечјем издаваштву на српском, хрватском и тржиштима суседних држава.
Уз штампана издања Егмонт марљиво ради и на производњи дигиталних издања, апликација и е-књига.

Читаоцима Детињарија Егмонт поклања 5х1 код за скидање апликације Barbie: Читај и играј се!

Како да учествујете?


Пратите следећа упутства:

- Постаните фан Детињарија на Фејсбуку или кликните Прати/Follow на десној страни блога.
- Оставите коментар овде испод текста поста и у њему напишите своју и-мејл адресу како бисмо могли да Вас контактирамо ако сте добитник.
- Кликните Свиђа ми се/Like испод наслова поста и тиме скрените пажњу својим Фејсбук пријатељима на наш giveaway. 
На крају, ту су и резултати претходне наградне игре: оставили сте 18 коментара, а по примерак часописа Вини Пу, Фића и Феђа или Принцеза освојили су: mmmmilica@hotmail.com, cudesaodkesa@hotmail.rs, ivanov.dj.marina@gmail.com, vujovicmile@gmail.com, limbuspn@gmail.com и nevenkasimic68@gmail.com.


Честитамо добитницима, које ћемо контактирати на и-мејл адресу. Осталима - више среће следећи пут, и наставите да нас пратите!




Pin It Now!

6 коментара:

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу