Нешто тражите?

понедељак, 8. октобар 2012.

"Гумени Тарзан 3Д" - Cineplexx вам поклања карте!

Анимирани филм “Гумени Тарзан 3Д” премијерно је приказан на Породичном викенду у биоскопу “Cineplexx Delta City” 6. и 7. октобра.
На редовном биоскопском репертоару филм се налази од 8. октобра, а од 15. октобра имаће прилику да га виде и посетиоци 8. Кидс Феста. 
Иван Олсен је обичан младић, и није ни јак ни спретан. Његов отац диви се Тарзану, и волео би да је Иван више попут овог изузетног хероја из џунгле. Како то није случај, отац Ивана зове Гумени Тарзан. Пошто би волео да усрећи оца, Иван одлази код вештице која ће му на један дан дати супер моћи. Бити суперхерој је занимљиво један дан, али када се испостави да је вештица погрешила и да супер моћи трају и даље, Иван полази у потрагу за њом јер жели да буде онај стари. 
Cineplexx Delta City и Детињарије поклањају Београђанима 3x2 улазнице за филм “Гумени Тарзан 3Д” за уторак, 9. октобар у 16:40h.

Како да учествујете? Пошаљите и-мејл на detinjarije@gmail.com са насловом “Гумени Тарзан 3Д” и обавезно наведите своје име и презиме, а ми ћемо вас обавестити ако сте добили улазнице и објаснити како да их преузмете.  Срећно!
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу