Нешто тражите?

недеља, 9. децембар 2012.

Delta City Ice Park клизалиште поново ради!

И ове зиме грађани Њујорка, Берлина, Москве, Атине, Дубаија и посетиоци тржног центра Делта Ситију имају нешто заједничко – прилику да уживају у клизању на клизалишту последње технолошке генерације.
На површини од 300 квадратних метара, испред главног улаза у Делта Сити биће постављено клизалиште реномиране компаније Ice World. Клизалиште се од осталих градских клизалишта издваја по томе што је једино еколошко алуминијумско клизалиште произведено по највишим светским стандардима.

Најсавремена технологија омогућава брзо смрзавање и константно сув лед, тако да клизачи и родитељи могу бити без бојазни да ће евентуални падови током клизања резултирати мокром одећом, прехладама и другим здравственим компликацијама.
Временске прилике неће утицати на услове клизања, а произвођач гарантује највиши квалитет леда чак и на темпаратури до 25 степени Целзијуса.

Delta City Ice Park ће поред модерног клизалишта имати и простор за одмор и ужитак „Ice Quick choko bar“ који ће клизачима и њиховим пратиоцима омогућити да уживају у топлој чоколади и погледу на клизалиште.

Организатори клизалишта, Делта Сити и Quick choko, посебну пажњу ће посветити атрактивним програмима на леду, за децу, младе и остале заљубљенике у клизање, који ће поред различитих такмичења, школица клизања, модних ревија, диско вечери, карневала, играоница на леду, турнира у мини хокеју, имати прилику да свакодневно освајају различите вредне награде.

Delta City Ice Park је постављен за оне који пре свега воле зиму и клизање, било да су већ клизали или да никада нису стали на клизаљке. Професионални и обучени клизачи ће током читавог дана вршити основне обуке клизача, а биће организоване и посебне школе клизања за децу.
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу