Нешто тражите?

четвртак, 28. фебруар 2013.

Породични викенд 2. и 3. марта у биоскопима „Cineplexx“ - поклањамо карте!


Породични викенд, који се организује сваког првог викенда у месецу у биоскопима „Cineplexx“ у Београду и Крагујевцу и „Вилин Град“ у Нишу , одржаће се 2. и 3. марта.

Поред актуелних филмских наслова, намењених породицама, посетиоци„Cineplexx-а“ у Београду ће 2. марта у 17 часова моћи премијерно да погледају филм „Оз велики и моћни“ у спектакуларном 3Д-у. Ова Дизнијева авантура у режији Сема Раимија говори о пореклу добро познатог лика Чаробњака из Оза, кога је створио Л. Френк Баум. Пре премијере, малишани ће у холу биоскопа моћи да се забаве уз разне игре (лавиринте, маске, игре меморије), инспирисане филмом о Озу, и да учествују у креативним радионицама „Перо Арт центра“.
Током Породичног викенда, од 12 до 17 часова, у биоскопима „Cineplexx“ и „Вилин Град“ мали посетиоци ће, поред учешћа у креативним радионицама, моћи да се друже са маскотама и мађионичарима. Малишани, чланови Породичног филм клуба, добиће на поклон Мали Политикин забавник, а њихови родитељи ће плаћати дечију цену улазнице. Породични мени ће бити по специјалној цени.
Све информације о Породичном викенду могу се наћи на веб адреси www.cineplexx.rs.
Cineplexx Delta City и Детињарије поклањају Београђанима 2x2 улазнице за филм Семијева велика авантура за суботу, 2. март у 13 h.

Како да учествујете? Пошаљите и-мејл на detinjarije@gmail.com са насловом "Семијева велика авантура" и обавезно наведите своје име и презиме, а ми ћемо вас обавестити ако сте добили улазнице и објаснити како да их преузмете.  Срећно!
 



Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу